Afslankstudio & Coaching

Voel je lekker, voel je goed! Daar staan wij voor bij Happy Body Caribbean Afslankstudio & Coaching! 

Bij ons bij Happy Body Caribbean Afslankstudio & Coaching kom je elke week terug voor ons gratis coachingsgesprek en dan nemen we de week door, doen we de lichaamsanalyse en we bespreken de voorgaande week. Wat ging er nu makkelijk en wat was moeilijk? Ook bespreken we de aankomende week. Waar zitten de uitdagingen, hoe kan je daar het beste mee omgaan? Want je staat er immers niet alleen voor. Je hebt altijd de mogelijkheid om een WhatsAppje of mailtje te sturen. Ook als je jouw streefgewicht bereikt hebt, blijf je nog een tijdje terugkomen, zodat we samen je nieuwe herwonnen gewicht kunnen behouden, door aan die blijvend gezonde levensstijl te blijven werken, want jij verdient de beste versie van jezelf, energiek, krachtig en vrolijk!

Dieten? Shakes?

Ik geloof dat een dieet pas écht werkt als het past in jouw leven. Want wie wil er nu shakes drinken, punten tellen, te weinig voedingsstoffen binnen krijgen, gedoe met constant in de keuken staan. Dat wil toch niemand? Toch is dat precies waar veel diëten in ‘uitblinken’. Iedereen kan afvallen, maar of het gezond en blijvend is?

Iedereen is mooi, jij bent uniek. 
Vaak word gevraagd; wat moet ik wegen? Ons antwoord: waar jij je lekker bij voelt en gezond is voor je lichaam. 
Daar helpen wij je graag mee!!

Als je nog meer wilt weten, neem gerust vrijblijvend contact op!
Kom langs of maak een afspraak.

+5999 5214433