Koolhydraatarme recepten en afvallen

Er is online veel informatie over koolhydraatarm eten te vinden. Eerst zou je moeten kijken waarom je koolhydraatarm en of koolhydraatbeperkt zou willen eten. Wil je afvallen, aankomen of juist alleen maar gezonder eten?

Er staan op mijn website heel veel recepten met Slimdiet producten vanaf stap 1 tot en 4 (lekker op gewicht.) Gezien de producten van SlimDiet allemaal koolhydraatarm zijn, zijn de recepten van stap 1 en 2 dat ook. Daarna worden er langzamerhand steeds meer koolhydraten, vetten en eiwitten aan de recepten toegevoegd zodat als je straks op gewicht bent, ook weer “gewoon” kan eten.

Slimdiet producten

“Maar waarom dan niet gewoon koolhydraatarm of koolhydraatbeperkt eten, waarom moet ik dan die SlimDiet producten gebruiken” is een vraag die ik wel hoor. Als je koolhydraatarm of koolhydraatbeperkt wilt eten zonder producten, is dit natuurlijk prima. Want je moet doen waar jij je lekker bij voelt, maar doe het wel op een gezonde manier. Een ding is belangrijk als je koolhydraatarm enof koolhydraatbeperkt wil gaan eten, de koolhydraten, vetten en eiwitten moeten wel in de juiste combinatie/hoeveelheden met elkaar gebruikt worden, anders val je niet af, of kom je zelfs aan en dit is nou net niet wat je wilt.

Om jouw juiste combinatie te vinden en jouw eigen persoonljke caloriebehoefte te berekenen, kan ik je helpen, zodat jij snel weer lekker in je vel zit.

Mail voor meer informatie enof een volledig vrijblijvende afspraak naar info@happybodycaribbean.com of via whatsapp +5999 5214433.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *