Over Ons Happy Body Caribbean

Voel je lekker, voel je goed! Daar staan wij voor bij Happy Body Caribbean! 

Iedereen is mooi, jij bent uniek. 
Vaak wordt gevraagd; wat moet ik wegen? Ons antwoord: waar jij je lekker bij voelt en gezond is voor je lichaam. 
Daar helpen wij je graag mee!!

Wie zit erachter dat Happy Body Caribbean en wat is dat nou?

Mijn naam is Elisa van der Vis, LifeCoach, gewichtsconsulente, afvalcoach en vooral ervaringsdeskundige! Ik woon al ruim 9 jaar op Curaçao en wilde na mijn opleiding LifeCoach verder specialiseren in coaching, maar alle onderwerpen leken zo interessant. Tijdens mijn eigen gevecht om op gewicht te komen en vooral te blijven werd mijn interesse gewekt, om verder te leren als gewichtsconsulente en hiermee mijn eigen business op te zetten. Ik wilde gaan werken met gezonde voeding en met name koolhydraatarme producten. Het is mijn passie om te werken met mensen,
door middel van een persoonlijke positieve aanpak, 1 op 1 gesprekken en tijd voor mijn klanten. Dit alles in een thuisgevoel omgeving. Ik wil iedereen een lekker en goed gevoel kunnen geven, ook tijdens het afvalproces. Want afvallen mag geen gevecht zijn!

Dieten? Shakes?

Ik geloof dat een dieet pas écht werkt als het past in jouw leven, want wie wil er nu shakes drinken, punten tellen, te weinig voedingsstoffen binnen krijgen, gedoe met constant in de keuken staan. Dat wil toch niemand? Toch is dat precies waar veel diëten in ‘uitblinken’. Iedereen kan afvallen, maar of het gezond en blijvend is?

Coaching

Bij ons bij Happy Body Caribbean kom je elke week terug voor ons gratis coachingsgesprek en dan nemen we de week door, doen we de lichaamsanalyse en we bespreken de voorgaande week. Wat ging er nu makkelijk en wat was moeilijk? Ook bespreken we de aankomende week. Waar zitten de uitdagingen, hoe kan je daar het beste mee omgaan? Want je staat er immers niet alleen voor. Je hebt altijd de mogelijkheid om een WhatsAppje of mailtje te sturen. Ook als je jouw streefgewicht bereikt hebt, mag je nog een tijdje blijven terugkomen, zodat we samen je nieuwe herwonnen gewicht kunnen behouden, door aan die blijvend gezonde levensstijl te blijven werken, want jij verdient de beste versie van jezelf, energiek, krachtig en vrolijk!

Online Coaching

Heb je geen tijd of ben je niet in de mogelijkheid hier langs te komen? Maar wil je toch de producten gebruiken en de coaching krijgen? Of woon je in Nederland enof ga je op vakantie naar Nederland? Online coaching is ook mogelijk. In Nederland zorgen we ervoor dat de producten op je verblijfadres worden bezorgd.

Weekmenu’s

Ook zijn er nu weekmenu’s beschikbaar, dit in combinatie met of zonder de SLIMdiet gerechten. Alles wordt zo veel mogelijk op maat gemaakt voor jou, zodat het diëten geen straf wordt. Vraag ernaar bij je intake.

Als je nog meer wilt weten, neem gerust vrijblijvend contact op!
Kom langs of maak een afspraak.

+5999 5214433